Aina on tarvetta vastuuntuntoisille ja yhteistyökykyisille sijoituskodeille. Pyrin sijoittamaan jokaisesta pentueesta vähintään yhden nartun ja yhden uroksen. Kotia etsivistä sijoituskoirista tulee tieto kotisivujen ilmoitustaululle.

Sijoituskodilta odotan rehellisyyttä ja yhteistyökykyisyyttä. Sijoituskodin tulee olla sitoutunut koiran laadukkaaseen hoitoon sekä oltava perehtynyt yhdistelmän rotujen ominaisuuksiin. Sijoituskoiran kanssa harrastaminen on aina plussaa, muttei pakollista.

Sijoitusnartun vakuusmaksu on 300e, joka palautuu sopimusehtojen täytyttyä. Sijoitusnartun omistusoikeus pysyy kasvattajalla kunnes ehdot ovat täyttyneet. Sopimukseen kuuluu yksi pentue, jonka jälkeen vakuusmaksu palautuu haltijalle ja koiran omistusoikeus siirtyy sijoituskodille.

"Sijoitusurokset" myydään astutusoikeudella, ts. koiran hinnasta vähennetään 100e, jonka myötä kasvattajalla on oikeus yhteen onnistuneeseen astutukseen uroksella.

Astutuksesta aiheutuneet kulut sekä terveystutkimuskulut maksaa kasvattaja. Sijoituskoiran haltijalle kuuluvat mm. ruokintaan, tarvikkeisiin, ell-käynteihin ja harrastuksiin liittyvät kulut.