Virhe
  • JFolder: :files: Polku ei ole hakemisto. Polku: /home/u32942/public_html/galleriat/colhu
Huomautus
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: galleriat/colhu

Noyal Altair


Noyal Altair "Colhu"

e: Lara, sk collie i: Sirppi, siperianhusky
riista valkoisin merkein - uros (kastroitu)
synt. 5.8.2012

Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Selkä OK

Omistajan sanoin:
"Colhu palautuu nopeasti uusista ja jännittävistä tilanteista ja harvoin osoittaa sijaistoimintoja hermostumisen merkiksi. Se ei ole lainkaan ääniarka ja on testattu laukausvarmaksi.

Töitä se tekee kuitenkin täysillä ja antaa kaikkensa. Colhu lukee minua tarkasti ja reagoi tunnetiloihini, mutta sattuneet epäonnistumiset tai kohellukset se unohtaa oikein hyvin, eikä jää kaivelemaan niitä seuraavalla kerralla. Colhu on hyvin motivoitavissa ja collien piirteitä siitä löytyy mielestäni enemmän ja omaa pieniä ripauksia huskyn villiä ja vapaata luonnetta. Voin kuitenkin pitää sitä vapaana melkein missä vain, sillä käskystä se seuraa vierellä.

"Omilla tiluksillaan", eli paikoissa mitkä kokee omakseen kuten kodin, mökkipihan jne., pitää vahtia ja aloittaa vahtihaukun vieraan ihmisen nähdessään. Minun reagoinnista se näkee, pitääkö vahtihaukkua jatkaa, vai voiko ihmisen päästää turvallisesti tiluksille.

Kaiken kaikkiaan se on hyvin tasapainoinen ja mielestäni hyvän hermorakenteen omaava koira. Eritoten iän karttuessa se on rauhoittunut ja siitä on tullut viisaampi ja tyynempi. Iän karttuessa myös ego on kasvanut ja Colhu on hyvin omantunnonarvoinen uros. Siksi suhtaudumme varauksella muihin leikkaamattomiin uroksiin."

Colhu on käynyt karhutestissä 5.9.2014, katso tulos tästä.

Colhu asuu Vantaalla Huscon kanssa.

Colhun blogi
Colhu Petsiessä

Katso Colhun tulokset agilityssa ja match show'ssa täältä.

Videoita

Colhun ensimmäinen kerta jäljellä
Colhu & Kina rannalla juoksemassa
Colhun toko- & agilitytreeniä
Colhu treenaa koirapyöräilyä
Colhu tokoilee kotona
Colhun ensimmäiset putkikisa-startit
Colhun agilitytreenit (syyskuu -13)
Colhun agilitytreenit (lokakuu -13)
Colhun vetotreeniä
Colhun agilitytreenit (lokakuu -16)
Colhu agilityepiksissä

Kuvia

{gallery}colhu{/gallery}