Virhe
  • JFolder: :files: Polku ei ole hakemisto. Polku: /home/u32942/public_html/galleriat/apennut
Huomautus
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: galleriat/apennut

A-pentue

5.8.2012 Laralle syntyi 6 urosta ja 1 narttu.

Niin raskaus kuin synnytys sujuivat vaivattomasti ja Lara hoiti pentujaan hyvin imettäen niitä 7-viikkoisiksi asti. Ei kuolleita pentuja. Kyseessä oli molempien koirien ensimmäinen pentue.

Isä: Sirppi, siperianhusky - lonkat A/A, kyynärät 0/0, silmät: terveet, selkä: terve
Sirppi on luonteeltaan energinen, omistajakeskeinen ja tottelevainen. Sirppi on myös kovaluontoinen, joten se vaatii määrätietoisuutta. Se pysyy vapaana ongelmitta, ja sen riistavietti on hallittavissa. Palautuu nopeasti uusistakin asioista. Sirpin kanssa harrastetaan aktiviteettina tokoa ja agilitya sekä talvisin valjakkoajoa. Se on perusterve, sillä on normaali purenta ja hampaat, sekä normaalisti laskeutuneet kivekset. Sirppi on kuvattu luustoltaan terveeksi ja sen silmät on peilattu. Sirppi oli astutushetkellä 4-vuotias. Kuvia Sirpistä.

Emä: Lara, sk collie - A/A 0/0 silmät: CEA-clear
Tietoa Larasta.

Kaikki pennut saivat pentutarkastuksessa puhtaat paperit, uroksilla on kaikilla normaalisti laskeutuneet kivekset. Pentujen kuvia, videoita ja kehitystä syntymästä luovutusikään voit katsella pentublogista.

Klikkaa kuvia päästäksesi pentujen omille sivuille.

Yhteiskuvia

{gallery}apennut{/gallery}