Noyal Team

Ilmoitustaulu

5.11.2017 C-pentue syntyi, katso Pentueet.

 

7.9.2017 Päivitetty Suunnitelmat.

239691

B-pentue


24.9.2014
Laralle syntyi 9 pentua - 3 narttua ja 6 urosta.

Astutus, kantoaika sekä synnytys sujuivat normaalisti ja vaivattomasti. Ei kuolleita pentuja. Lara hoiti pentujaan erinomaisesti. Kyseessä Laran toinen pentue, Hohdon ensimmäinen.

Isä: Hohto, siperianhusky - A/A 0/0 silmät: terve selkä: terve
Hohto on rauhallinen ja hyvähermoinen siperianhuskyuros, jolla on pääosin rodulleen tyypillinen luonne. Se on toisinaan välinpitämätön, mutta pehmeä ja tarvittaessa helposti ohjattavissa oleva. Laumakäyttäytyminen Hohdolla on erinomaista, eikä se ole juurikaan dominoiva. Hohdon kanssa harrastetaan valjakkoajoa sekä näyttelyitä. Hohto on perusterve ja sillä on normaali purenta sekä hampaat. Kivekset ovat normaalisti laskeutuneet. Hohdon silmät, selkä, polvet sekä lonkat on todettu terveiksi. Hohto on luonnetestattu pistein +112, laukausvarma. Hohto on ollut asututushetkellä noin 5-vuotias. Lisätietoa ja kuvia Hohdosta täällä.

Emä: Lara, sk collie - A/A 0/0 silmät: terveet
Tietoa Larasta.

Kaikki pennut saivat pentutarkastuksessa puhtaat paperit. Kaikilla uroksilla normaalisti laskeutuneet kivekset. Beretta selkeästi pentueen pienin, tästä huolimatta eläinlääkärin mukaan täysin terve. Kuvia ja kertomuksia pentujen kehityksestä pentublogissa.

Pentueen isä Hohto lopetettu 7 vuoden iässä levinneen syövän vuoksi.

Noyal Barracudalla on diagnosoitu idiopaattinen epilepsia 1,5 vuoden iässä.

B-pentuetta ei tulla käyttämään kasvatukseen!

Klikkaa kuvia päästäksesi pentujen omille sivuille.Yhteiskuvia

Copyright © 2013-2018. All Rights Reserved.